1 april

 

 

 

 

 

 

 

Det är måndag och jag sitter och bläddrar i böcker med stora bilder. Jag testade Dermapen idag för första gången i livet och vågar nu inte ens ta på mig glasögonen. Vågar heller inte klia mig på näsan eller gå ut i solen. Jobbigt för det kliar verkligen hela tiden på näsan och jag måste gå och hämta ut ett paket.

Det kändes ungefär som att tatuera hela facet, om ni undrar. Något resultat har jag förstås inte fått se än så det får jag återkomma med.

Förutom att hålla mig i skuggan denna vecka ska jag försöka jobba en massa tänkte jag. Det är svårt att jobba när man gör det helt för sig själv utan att kunna ta ut en ordentlig lön än. Mitt mål just nu är i alla fall att komma så pass långt att jag kan visa för er vad jag gör.

Det var bara det. Och så vill jag hälsa på er som hittat hit via Sandra! Hej! Hoppas ni stannar.

comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *