april till juni

Jag tänkte att ni kanske vill se några ögonblick från min superheta senvår/försommar. Det har ju varit en otroligt varm och solig vår och jag har med tvång fått kleta in min killes face med spf.

 

Här är utsikt från ett bord när jag och Erik satt och spillde kaffe på Les Petits Boudins på Kungsholmen. Detta café är en riktig stockholmspärla. Nedan följer en bild på deras logga som är så fin.

 

 

Första gången vi satt här någon gång i april korsade samtidigt två taxar vägen utanför fönstret och jag fick lov att gråta en skvätt.

 

Här ovan ser ni när jag tar en kafferast på jobbet och klämmer på Aalto-lampan, love of my life.

 

Snart åker vi på solsemester och jag har förberett mig inför detta i flera månader. Jag har köpt en hatt som liknar en jag hade för kanske 20 år sedan för att inte bränna hårbotten. Från Arket.

 

Här sitter jag och äter en glass hos vår granne Bleck. Till höger äter vi en klassisk utefrukost utomhus på Nytorget 6 innan köksplanering.

 

Förra lördagen åkte vi hem med blommor till Fellan och Hampus som bor så fint i Abrahamsberg.

 

Och så har jag ju gaddat mig nu igen. Lille solen och lille stjärnan. På vänstra bilden är jag lyckligt ovetandes om vad som skulle hända ungefär 20 min senare alltså att jag skulle börja spy helt hysteriskt pga matförgiftning av en dålig smoothie. Tänk vilken överraskning.

Nu har jag bara några arbetsdagar kvar innan jag tar semester! Om två veckor har jag fyllt 25 och sitter på en uteservering i Paris med Erik.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *