MEMORY LANE

 

Hej! Tänkte vi skulle ta en trip down memory lane! Häromdagen fick jag exklusiv tillgång till Felicias gamla blogg. Därefter blev jag sugen på att kika i mina egna gamla arkiv. Låt oss blicka tillbaka!

 

Här är från när jag var ca 20-21 år och mycket coolare än jag är nu. Hade svart hår och lugg och kunde hänga på Trädgården utan att må särskilt dåligt och dricka öl utan att bli särskilt bakis. Vilka tider!

 

 

Laura och Sara en höstkväll på Debaser Strand! Vill minnas att det var dit vi gick när vi inte ville riskera att kanske inte komma in på Under bron.

 

 

Här firar jag min 21-årsdag med Erkan och Laura i Humlegården! Jobbade i gamla Östermalmshallen då, hängde mycket hemma hos Erik i Täby och gick ut en hel del med Laura som jag minns det!

 

 

Min bästa frisyr någonsin??? R.I.P.

 

 

*Mrs. Mia Wallace*

 

 

 

Fotade som 19-åring flitigt varenda kompis och varenda fest. Tog mitt ansvar som bloggare på stort allvar.

 

 

 

 

Knäppte av en och en annan elefantbebis och afrikansk soluppgång på den tiden också! Bodde i Uganda med min familj då under en period efter gymnasiet.

 

 

Åkte en sväng till Kapstaden en vår. Här är jag uppe och promenerar på Table Mountain i stram vintage jeanskjol.

 

 

Hemma i Sthlm på besök! Vi går alltså baklänges i tiden i detta inlägg om någon inte förstod. Kan vara lite förvirrande med alla olika frisyrer.

 

 

 

Här är jag 18 barre och blond på en rökig klubb i Tjeckien. Jag hade precis tagit studenten och åkte till Prag för att fira med mina vänner.

Lite så här såg det ut i gymnasiet 2009-2012:

 

 

 

 

 

 

Längre bak än så går vi inte idag! Hejdå!

 

comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *