v. 20

 

Bra grejer som hänt i livet mitt denna vecka då. Köpte kavajen som jag gått och klämt på i månader för några hundralappar mindre. Nu är det köpstopp för min del kan ni tro.

 

 

 

Plötsligt blev det ju svinvarmt i Stockholm. I fredags drack jag bubbligt vin med Laura och spanade på folk från Vinas uteservering.

 

 

 

 

 

 

I lördags efter jobbet köpte jag jordgubbar på Östermalmstorg. Senare kom Fellan hem till oss med en cava och så hade vi lördagsmys på balkongen innan vi gick till Trädgården. Sjukt att vi har gångavstånd dit nu. + att vi slapp betala inträde denna gång. Fanns inga ursäkter att tjura alltså. Kvällen slutade med att jag och Erik köpte fryspizza på coop som vi åt hemma i soffan.

Idag väckte jag Erik med frukost kl 8 vilket han tyckte var för tidigt och blev nog lite pluttrig. Men det gick över när han såg att jag fixat kokosyoghurt i finskålar. Vi gick ner till hamnen och tog båten över till Hammarby Sjöstad bara för att få äta lunch på Max. Sen träffade vi Sara och Johan och promenerade mot Erstagatan där Louise bor. Här nedan står vi och väntar på henne utanför porten på Saras insta. Så gick vi till Fjällgatan och åt glass och nu är vecka 20 slut.

 

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *