v. 19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varje söndag skriver jag anteckningar i min kalender om saker som hänt under veckan. Bara bra saker, dåliga saker skiter jag i och glömmer bort. Finner det ganska meditativt. Om denna vecka har jag antecknat följande:

I måndags hämtade jag upp ett paket på posten med nya byxor och ny väska som jag beställde innan helgen. Life hack är att nätshoppa på fredagen så blir måndagen rolig. Jag var ledig. Jag åt lunch och lyssnade på poddar på Robin Delselius på Renstiernas gata. Jag läste ut Marcelle av Simone de Beauvoir. Jag och Erik drack öl med Laura och lyssnade på Mankind på Scalateatern. Erik har bakat bröd som vi har ätit till frukost hela veckan. Vi har städat och gjort fint i lägenheten, tvättat och bytt lakan. Jag har yogat och rensat min garderob. En eftermiddag efter jobbet träffade jag Niklas och drack kaffe på Sturekatten. Sedan promenerade jag mot centralen och kikade på Johans nya kontor. Jag och Erik fick pizzamiddag hemma hos Johan och Sara och jag blandade Aperol spritz. Jag jobbade på lördagen och Felicia kom förbi och sa hej och min tröja luktade hennes parfym resten av kvällen. När jag kom hem hade Erik lagat middag och köpt chips och glass. Idag har vi promenerat runt på Södermalm, tittat på soffor, fikat på uteservering och ätit Lily’s burger. Bilder från min Instagram.

comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *