Februari blev till mars

 

Min mamma, bror och mormor kom på lunch hos oss en lördag. Vi fick tulpaner att inviga en ny vas med. Sen tog jag, Erik och Niklas en ölrunda på stan.

 

 

Fixade sallad och avokado toasts med chiliflakes en ledig dag. Erik kom hem en snabbis från jobbet på lunchen för att äta upp. På kvällen ville Erik fira yrkesmässiga framgångar så vi drack bubbel och åt ost på Vina med Louise, Sara och Johan.

 

Dagen efter köpte jag en pizza och åt halva till lunch och halva till middag och läste de polyglotta älskarna.

 

I lördags åt vi frukost tillsammans framför Friends som vanligt. Sen gick jag på stan med och blev bjuden på lunch av mamma. Och så var vi på fest hos Sara som fyllde 24.

 

 

Idag hänger jag här. Jag är ledig alldeles för mycket för mitt eget bästa just nu. Mår inte alls bra av det men vet inte alls hur jag ska bära mig åt för att få mitt liv att ta lite nya riktningar. Allt jag orkar ta mig för är att städa och stöka ner igen, läsa böcker och flanera runt på gatorna. Vet inte alls vad jag vill eller inte vill. Januari, februari och mars är alltid mina sämsta månader.

comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *