Sånt som hänt under ett par veckor

 

När jag har ångest brukar jag stirra ut mot Renstiernas gata och räkna små hundar och se folk springa till bussen. Gjorde även det tillsammans med Caroline i tisdags och det var också trevligt. Men ovan är bara från en grå morgon när det blåst in genom det tunna fönstret så stearinet börjat rinna ner på fönsterbrädan.

 

En kväll gjorde Erik fajitas. Jag minns inte riktigt men jag gissar att jag låg på soffan och läste medan han gjorde det.

 

Och en söndag kom Eriks föräldrar med lyxfika.

 

Jag har badat mina växter.

 

 

 

Och ätit frukost i vardagsrummet på alla hjärtans dag. Vi tar alla chanser vi får att vara extra mysiga så Erik hade bakat kakor till mig och jag hade hängt ett par hjärt-strumpor till honom på badkarskanten.

 

Samma dag var jag ledig och Caroline kom hem till mig för att rita och dricka kaffe. Hon gav mig en kaktus!

 

 

 

När Erik kom hem från jobbet korkade jag upp cava och så lyssnade vi på Pulp Fiction soundtrack. Erik var rörd som ni kan se. Sen gick vi till Vina och åt middag och blev lite fulla. Vi skrattade hela vägen hem och la oss i soffan och berättade pinsamma saker vi gjort som barn.

 

Idag har jag filéat apelsiner och druckit kaffe och funderat på hur jag ska blåsa lite nytt liv i den här bloggen. Och så har jag haft mina finaste kläder fast jag bara varit på ICA och handlat soppa på burk. Man gör vad man kan.

comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *