Update

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här hösten har varit helt perfekt i temperatur- och klädväg. Veckorna på året då man kan gå i sneakers och skinnjacka utan halsduk utan att varken frysa eller svettas är guld. Mitt bästa köp på sistone förutom stråväska från Chêne är dock mitt paraply pga alla små duggregn. Har hunnit slarva bort det flera gånger men vi har alltid återförenats, senast bakom bardisken på Snottys.

Jag har börjat ett nytt jobb! Som jag jobbar på samtidigt som jag försöker plugga klart, men det har jag ju redan berättat. Är ganska stressad 24/7 men den är skönt att ha saker att göra igen.

Annars har jag hunnit äta några födelsedagsmiddagar och varit på fest hos Sara och Johan för att fira att Johan och Erik fyllt 25. I höst är det 7 år sedan jag träffade Erik första gången (också på en fest hos Sara) Då var vi 17. Nu är vi halvvägs till 50 och bor tillsammans och renoverar ett badrum. Som förhoppningsvis blir klart i veckan!

 

Life update: New straw bag from Chêne, new job and soon a fresh new bathroom! + Erik and his twinnie turned 25 last week.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *